Spelschema 2017

  • Premiär: Fredag, 30 Juni kl 19.00
  • Lördag  1 Juli     kl 15.00. Buffé.
  • Söndag 2 Juli     kl 15.00  Buffé.
  • Måndag 3 Juli    kl 19.00  Buffé.
  • Tisdag   4 Juli    kl 16.00.

Lördag 1 Juli kl 19.00 Konsert i Nås kyrka.

Buffé förbokas.

Vädret i Nås

Selma Lagerlöf

Selma Lagerlöf (1858-1940) är en av Sveriges mest lästa och älskade författare. Hennes verk har nått läsare långt utanför landets gränser
.
Selma Lagerlöf- sällskapet

Mårbackastiftelsen

Sommarteatern Ingmarsspelen 2017

Välkomna!

Läs artiklar inför årets Ingmarsspelen:
Dalademokraten:
kultur/teater/hogtryck-pa-ingmarsspelen

Falukuriren: kultur/den-dagen-det-blir-trakigt-slutar-jag

Dalarnas tidningar: http://www.dalademokraten.se
/dalarna/vansbro/upptakt-for-ingmarsspelen

DD Nye Helgum: kultur/
teater/johan-wikstrom-ar-nye-hellgum

Dalarnas tidningar: dalarna/vansbro/lions-stipendium-gick-till-ingmarsspelen

Dalarnas tidningar: http://www.dt.se /nyheter/dalarna/1.5684979-ingmarsspelen-moblerar-om

Dala-demokraten: http://dala demokraten.se/2013/03/16/ingmars spelen-fornyar-sig/

Lyssna kan du också göra: http://sverigesradio.se /sida/artikel.aspx?programid=161& artikel=5475333

besöksräknare

Du är här:

{keywordsa}

Billig Moncler outlet sverige Rea

Billig Moncler outlet sverige Rea, Vår butik erbjuder dig ett brett utbud & lägsta pris.

10 mullbärspåsar varje kvinnas garderob måste ha 3 epidermisskor, det är klackar, höga klackar, platta skor eller kanske en kilhälsa. Bär inte plana skor eftersom du har långa längder, och ha på sig höga hälsandaler till Anledningen till att du är blygsam, till damen, kan vara nödvändigt är i grunden är.Billig Moncler outlet sverige Rea, Aldrig framgångsrikt duplicerad, även om de ofta imiteras, är trumbärsväskor kända internationellt för deras ledande mode, stil och kvalitet. När man tänker på läderväskor av högsta kvalitet, är Coach det som syns.Billig Moncler Jacka göteborg Rea

Att bli effektiv vid biljard tar egentligen bara övning. Men så länge som du har rätt kunskapsbas kan du vara säker på att ha en tillförlitlig grund att arbeta från. Något om Coach Outlet Store OnlineBillig Moncler online sverige Rea, Du kommer snabbt olika färgmedaljonger runt framsidan bland Reva. Från vitt till metalliskt eller guld kan du hitta soliga färger som du kan välja för. Denna sko kan bäras av alla åldersgrupper. Reva-stilen kan bäras av unga vuxna till aktiva seniorer.Billig Moncler Halsduk & Keps Rea, Baseball fladdermöss är drycker. sätt; Måste ha träffat otaliga bollar innan fibrerna till den träffande ytan kan expandera och presentera den pop du verkligen önskar. Det här är en svår tid att spendera pengar en fritidsaktivitet, men det borde inte vara så om du verkar för exakt mulberry outlet.

Billig Moncler outlet sverige Rea, Efter många älska min laptop men jag kom över tabletten! Min vän hade fått en genom en webbplats och hade sagt hur bra det var förmodligen. Han fick sin iPad gratis eftersom han tidigare hade registrerat sig på en webbplats som heter Freebiejeebies, genomfört ett erbjudande och hänvisade andra att göra exakt. Jag trodde inte att det var riktigt, hur kan någon få ett kostnadsfritt marknadsföringsverktyg iPad för att lägga till efter de enkla steg men han gjorde och och så mycket mer.Billig Moncler jacket Rea, Det är rapporterat mulberry väskor som efter undersökta, fler unga kvinnor i deras sena tonåren eller äldre hellre skulle vara Katie Price än någon som Rachel Riley, co-värd Countdown. Rachel är en stupendous kvinna, varan är inte i en hjärnans situation över skönhet (och jag har alltid känt att Katie Prices skönhet ändå är en förvärvad smak), men vilka intryckta tjejer ser är unika att göra flera miljoner genom en Positivt medel om goda ändamål. I deras sinne ligger det snabbaste och enklaste sättet att välja stort.Billig Moncler Kappor Kvinnor Rea, Stilen, designen och standarden på utförandet av populära mullbärspåsar kommer att tillfredsställa dig när du funderat på att äga en person. Det finns många kända märken som kan erhållas välj från. Två av dessa är Chanel handväskor och mullbär handväskor. Mullberry har varit populär den prestige historiska förflutna av sig själv, distinkt i utforma handväskor, men dessutom i parfymer, i lyxiga kläder och skor. Säker, vanligtvis vara övervärderade. Trots att inte alla mulberryväskor har tendens att bli otillgängliga så upptäcker man inte att det är bra att köpa det. Du kan alltid upptäcka att när det kommer till mode, går det aldrig att gå på mode.

Du kan inte glömma dina andra val. En skulle vara att beställa från en återförsäljare. De är erkända som butiksaffärer, men jag slutar med officiella Coach outlet-butiker. Dessa online-butiker säljer handväskor och kan hitta dem från Coach också Det som du borde vara medveten om är att en person behöver förstå vem ägaren är att se sina poäng. Om du hittar mycket bra betyg och feedback från en säljare, så står du för att få bästa köp. En anteckning om att köpa på auktion. Försäkra dig om att du vill köpa uppvisningsobjekt för auktioner för snabbt. Om du gör det, blåsar du priset för tidigt. Försök att vänta tills sista dela andra. Du står för att återhämta priserna på det sättet. Funktionell Mulberry Mabel Garment VäskaBillig Moncler outlet sverige Rea, Ny GUCCI läderväska 232954 är den mest bekväma, om kläderna går runt och fyllda med något som kan ge människor en väldigt rörig dålig känsla. Medan den lilla väskan blir full, men mycket bekväm, men skulle på allvar påverka dess utseende. Så du har mycket att ta fram orden, stora pengar väska med hjälp av en liten väska skulle mulberry väskor utan tvekan vara en bra idé, kan döljas i en stor väska i väskan, bekvämt och mycket snyggt.